Det er flagget som vaier i vind!

Det er dumme søndag som egentlig ikke var så dum ettersom jeg har vært med Malin.. etter en veldig bra helg.  Fredagen hadde jeg tentamen, som gikk helt greit i grunn. var kjempe trøtt og ødela fredagen på å sove og være gretten. Lørdagen derimot. Var helt knall. Grilling med en liten klump venner, som resulterer i synging på bussen og kortspill sent på natt. Rart hvor moro kortspill blir når man har litt innabords og klokka ikke helt er på lag med en.  Ingenting drastisk som skjedde i det kortspillet i det hele tatt, men jeg var stor fornøyd og lattermild.  Vi fikk det også for oss at vi skulle bade i flaskebekk tjernet. Så da var det alle mann av med buksa og ned til tjernet, der vi sto å nølte litt før vi dro opp igjen.  Men hey, vi skal ha en klapp for at vi prøvde. 
4422_105491520940_589505940_3096539_3618481_n - Kopi    4422_105489760940_589505940_3096500_4459716_n

Akkuart nå sitter jeg å hører på noe vanvittig house musikk, og prøver å roe nervene for mandagen som er like rundt hjørnet.
Jeg vil også ta meg tid til å si en ting..

Hvor hen du går i li og i fjell, en vinterdag, en sommerkveld blant fjord og fossevell.
Fra eng og mo med furutrær, fra havets bryn med fiskevær og til de hvite skjær.
Møter du landet i trefarget drakt, svøpt i et gjenskinn av flaggets fargeprakt.
Se, en hvitstammet bjerk oppi heien rammer stripen av blåklokker inn.
Mot den rødmalte stuen ved veien, det er flagget som vaier i vind.
Ja, så hvitt som det hvite er sneen, og det røde har kveldssolen fått,
Og det blå ga sin farge til breen, Det er Norge i rødt, hvitt og blått!

Det er meldt 17grader og SOL på lørdag.. og på selveste selveste dagen, 17.mai som vi er så glad i. Erre meldt 18grader å SOL folkens. DET skakke værra muli. Så jeg oppfordrer alle til å pugge alle 17.mai sanger dere kommer på. helt 17.mai rop også..
Jeg gelder meg som en liten unge til 17.mai. hvilken herlig dag. Man kan altså spise så masse is man vil, det er dødsmye bråk og hoiing overalt, alle er pent kledd,  jeg får lov å løpe rundt med flagget og synge på sanger jeg kan utenat uten at noen ser rart på meg, og alt er stort sett fantastisk. På kvelden skal jeg også til min kjære Camilla Moe for så å grille og kose meg med en god klump jenter.  Jeg gleder meg til 17.! Gjør ikke du?
Slenger med ett stykk bilde  fra flotte dagen for to år siden. Kjempe morro bilde syns nå jeg. 17.Mai i Drøbak. Her står vi flotte og rake alle mann, venter på toget vett..
Ivo til venstre. Simen som prøver å se normal ut med sol i tryne. Mathias som var den eneste som ser normal ut.Jens petter og jeg som smiler til hverandre. Koselig a gitt! 

17mai 2007 009

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s